Με Ολιβέιρα και Αουγκούστο πέρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στον δεύτερο γύρο ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-0 με τον Ολιβέιρα να βρίσκει δίχτυα και πάλι σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο και τον Αουγκούστο να “κλειδώνει” τη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο δεύτερο μέρος.

Η πέμπτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ έφερε την ομάδα του Λουτσέσκου στην τρίτη θέση, πάνω από τον Ολυμπιακό, ενώ μείωσε στους δέκα βαθμούς την απόσταση από την πρώτη θέση.

Η ομάδα του Αγρινίου που διαμαρτυρήθηκε για φάουλ πριν το πρώτο γκολ του Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε τις ευκαιρίες της στο δεύτερο 45λέπτο για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει το 2-0 και ο ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον (65’ Σενγκέλια), Κολοβός, Ντίας (81’ Ξενιτίδης), Καρέλης (81’ Ζοάο Πέδρο), Νταγκό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (89’ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Σβαμπ (89’ Ντάντας), Νάρεϊ (81’ Μουργκ), Ελ Καντουρί (19’ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (87’ Μπράντον).

 

Από το Blogger.