Συνεχίζει να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ο Αλιρεζά Τζάνμπας

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ μέσα στον Ιανουάριο και ο βασικός στόχος της ομάδας είναι ο Αλιρεζά Τζάνμπας, για τον οποίον ωστόσο δεν φαίνεται ότι θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «LiveSport», στο «Τριφύλλι» εξακολουθούν να έχουν στην λίστα τους τον Ιρανό παίκτη, όμως έχουν διαπιστώσει τον δισταγμό που έχει ο τελευταίος να έρθει στην Ελλάδα.

Φαίνεται ότι ο Τζάνμπας περιμένει κάποια καλή πρόταση από την Ολλανδία για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ παρά τις δηλώσεις του ότι σκέφτεται μόνο την Φέγενορντ, δεν μοιάζει διατεθειμένος να βρίσκεται μεταξύ… πάγκου κι εξέδρας.

Σε κάθε περίπτωση, για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση, αφού αν δεν προκύψουν θετικές εξελίξεις τότε η ομάδα θα στραφεί σε εναλλακτικές περιπτώσεις.

Ο έμπειρος Ιρανός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νταμάς στην χώρα του και μέχρι το καλοκαίρι του 2013 έπαιζε και στην αντρική ομάδα, μετρώντας 45 συμμετοχές με 10 γκολ και 1 ασίστ.

Τότε τον απέκτησε η Ναϊμέγκεν, η οποία τον κράτησε 2 χρόνια και τον χρησιμοποίησε 64 φορές, με τον παίκτη να μετρά 19 γκολ και 22 ασίστ. Τα στατιστικά αυτά τον έφεραν στην Άλκμααρ έναντι 1.8 εκ. ευρώ, με τον Ιρανό να παίζει 111 φορές και να καταγράφει 37 γκολ και 31 ασίστ, κερδίζοντας μια θέση στην Premier League!

Το καλοκαίρι του 2019 η Μπράιτον έδωσε 19 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, με τον Τζάνμπας να παίζει 61 φορές με τους «Γλάρους» και να μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ. Το 2021 επέστρεψε στην Ολλανδία, με την Φέγενορντ να τον αποκτά για 1 εκ. ευρώ και τον παίκτη να μετρά μέχρι σήμερα 57 συμμετοχές, με 10 γκολ και 7 ασίστ.

Σε εθνικό επίπεδο είναι 64 φορές διεθνής, έχοντας πετύχει 13 γκολ, ενώ έχει παίξει και στις Κ19 και Κ23 του Ιράν.

Από το Blogger.