«Έκλεισε» τον Τιμοτέους Πούχατς ο Παναθηναϊκός!

Λίγες ώρες μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του Τιμοτέους Πούχατς μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Πολωνός αριστερός μπακ θα αφιχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (14:00) στην Αθήνα για λογαριασμό των «πράσινων», θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το βραχυχρόνιο συμβόλαιό του με το «Τριφύλλι».

Ο 23χρονος Πολωνός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Φαλούμπαζ και το 2013 «μεταπήδησε» στην Λεχ Πόζναν, στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2021, καταγράφοντας 82 συμμετοχές με 7 γκολ και 12 ασίστ με την πρώτη ομάδα και 38 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με την δεύτερη.

Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός στην Σοσνόβιετς και την Κατοβίτσε, έχοντας αθροιστικά 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ και επιστρέφοντας διαρκώς στην ομάδα του.

Τον Ιούλιο του 2021 η Ουνιόν Βερολίνου έβγαλε από τα ταμεία της 2.5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και με την γερμανική ομάδα ο Πούχατς έχει παίξει 10 φορές, με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ. Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τραμπζονσπόρ, όπου «έγραψε» 13 συμμετοχές.

Σε εθνικό επίπεδο είναι 12 φορές διεθνής με την Πολωνία και έχει περάσει από όλα τα μικρά κλιμάκιά της.

Από το Blogger.