Ο Σελίμ Αμαλά απασχολεί τον Παναθηναϊκό και παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωσή του!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στην μεσοεπιθετική του γραμμή και ο Σελίμ Αμαλά είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που απασχόλησε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα.

Ο Μαροκινός συμμετείχε και στο Μουντιάλ με την Εθνική του και πλέον η καριέρα του βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αφού η Σταντάρ Λιέγης αποφάσισε να τον στείλει στην Β’ Ομάδα, μιας και αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα λοιπόν με την «SportDay», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην υπόθεση αυτή και εάν οι Βέλγοι τον βάλουν στην transfer list τους είναι αρκετά πιθανό να καταθέσουν επίσημη πρόταση για να τον κάνουν δικό τους!

Ο 26χρονος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Μονς, παίρνοντας το 2008 μεταγραφή για την ομάδα Νέων της Άντερλεχτ, η οποία το 2012 τον παρέδωσε και πάλι στην ομάδα όπου ξεκίνησαν όλα για τον Αμάλα.

Το καλοκαίρι του 2015 ακολούθησε η μετακίνηση στην Μουσκρόν, η οποία το 2016 τον έδωσε στην Τουμπίζε και το έναν χρόνο μετά τον απέκτησε ξανά, με την μετακίνησή του στην Λιέγη να γίνεται το 2019.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ως επί το πλείστον στην μεσαία γραμμή, έχοντας πάντως «καταγράψει» συμμετοχές κι ως ετρέμ, μετρώντας 45 γκολ και 23 ασίστ σε 180 παρουσίες, ενώ έχει αποβληθεί μόλις 4 φορές.

Παράλληλα είναι και 26 φορές διεθνής (4 γκολ) με το Μαρόκο, παίζοντας μάλιστα και στα τρία ματς των ομίλων στο Μουντιάλ και συμβάλλοντας στο να έρθει η πρωτιά και η τεράστια πρόκριση στους «16»!

Από το Blogger.