Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται ο Στέφανο Βέκια!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ μέσα στον Ιανουάριο και πέρα από τον Τζάνμπας, ένα όνομα που προτάθηκε στην ομάδα και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτό του Στέφανο Βέκια.

Όπως αναφέρει το «SDNA», ο Σουηδός εξτρέμ βρίσκεται στα υπόψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δίχως να έχει προχωρήσει προς το παρόν η περίπτωσή του και να έχει γίνει η παραμικρή επαφή με τον ίδιο ή την ομάδα του.

Ο Βέκια αγωνίζεται στην Ρόζενμποργκ και μετρά φέτος 9 γκολ και 2 ασίστ σε 17 συμμετοχές, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.

Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις, αφού μπορεί να παίξει τόσο δεξιά όσο κι αριστερά στα εξτρέμ, αλλά και ως φορ αν χρειαστεί!

Ο 27χρονος Σουηδός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπρόμα και το 2014 μεταγράφηκε στην Μπρομαποϊκάρνα, με την οποία 52 φορές με την πρώτη ομάδα και μέτρησε 18 γκολ και 4 ασίστ.

Παράλληλα, «έγραψε» 15 συμμετοχές και 10 γκολ με την Κ19 αλλά και 17 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ με την Κ21, κερδίζοντας τελικά μια μεταγραφή στην Σίριους το 2017, στην οποία έμεινε για την επόμενη τετραετία.

Στο διάστημα αυτό κατέγραψε 80 επίσημες συμμετοχές, με απολογισμό 23 γκολ και 14 ασίστ, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 «μετακόμισε» ως ελεύθερος στην Ρόζενμποργκ, όπου έχει παίξει 40 φορές και μετράει 23 γκολ και 3 ασίστ.

Από το Blogger.