Στην ΑΕΚ έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση αριστερού μπακ!

Η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι προ των πυλών και όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ, έχει πάρει τις αποφάσεις της, για το πως θα κινηθεί στην αγορά και ποιες θέσεις έχει βάλει ως προτεραιότητα οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως ο Ματίας Αλμέιδα.

Γι’ αυτό τον λόγο και σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», οι Κιτρινόμαυροι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την μεταγραφή για παίκτη που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κι’ αυτό φυσικά έχει να κάνει ότι με το γεγονός ότι ο Μιλάντ Μοχαμάντι θα λείψει για περίπου δυο μήνες και η Ένωση θα μείνει μόνο με τον Χατζισαφί, παίρνοντας τα ανάλογα ρίσκα, αν δεν προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση.

Βέβαια, φημολογείται ότι οι Κιτρινόμαυροι σκέφτονται και μακροπρόθεσμα, καθώς το συμβόλαιο του Εχσάν Χατζιασφί ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και πιθανόν οι άνθρωποι της ομάδας, να θέλουν από τώρα τον αριστερό μπακ, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του, παρότι κανείς δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Χατζισαφί.

Από το Blogger.