Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με μια προτοφανές απόφαση του διαιτητή!

Ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με μια προκλητική απόφαση του διαιτητή Σιδηρόπουλου!

Συγκεκριμένα, το γκολ προήλθε από κεφαλιά του Ολιβέιρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάρεϊ στο 45+5′, όμως η φάση αυτή δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει!

Ακριβώς πριν την εκτέλεση, ο Αουγκούστο έχει σπρώξει… προκλητικά τον Κολοβό και τον έχει ρίξει στο έδαφος, κάτι που συνιστά πεντακάθαρο φάουλ.

Φυσικά ισχύει ότι το φάουλ δεν είχε εκτελεστεί, όμως είναι αυτονόητο πως ο ρέφερι έπρεπε να σταματήσει το ματς για τις απαραίτητες παρατηρήσεις, με το γεγονός ότι μέτρησε το γκολ αυτό να είναι αδιανόητο!

Αν μάλιστα το επιχείρημα πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα αφού δεν είχε εκτελεστεί το φάουλ έστεκε, τότε… κάλλιστα σε κάθε φάουλ ή κόρνερ θα είχαμε όλους τους επιθετικούς να «γκρεμίζουν» τους αμυντικούς που τους μαρκάρουν κι έτσι να παίζουν μόνοι τους μετά την εκτέλεση!

Αστεία πράγματα για άλλη μια φορά. Και μικρή παρένθεση: Το φάουλ για τον ΠΑΟΚ δόθηκε ακριβώς στο 45+3′, όσα λεπτά είχε υποδείξει ο Σιδηρόπουλος. Αφέθηκε όμως να εκτελεστεί, ενώ το κόρνερ του Παναθηναϊκού χτες στην εκπνοή όχι!

Από το Blogger.