Στο «τραπέζι» κάθονται στην ΑΕΚ για τις μεταγραφές!

Η ΑΕΚ επέστρεψε από χθες στη βάση της και από σήμερα θα συνεχίσει την δουλειά της, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του, δουλεύουν στο να παρουσιάσουν μια Ένωση πανέτοιμη απ’ το πρώτο ματς, να μπει αμέσως στα βαθιά και να πάρει τα αποτελέσματα, που θα την διατηρήσουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με στόχο το κυνήγι της πρώτης θέσης απ’ τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, έχει γίνει αρκετή κουβέντα το προηγούμενο διάστημα, για το αν η ΑΕΚ χρειάζεται μεταγραφές και αν χρειάζεται, που χρειάζεται για να ενισχυθεί.

Δια στόματος λοιπόν, Ματίας Αλμέιδα, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε η ομάδα να κάνει μια με δυο μεταγραφές τον Ιανουάριο, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην θέση του αριστερού μπακ.

Κι’ αυτό, όχι επειδή δεν είναι ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα παρουσία των Χατζισαφί και Μοχαμάντι, αλλά λόγω του προβλήματος τραυματισμού που προέκυψε του τελευταίου, με την Εθνική Ιράν στο Μουντιάλ και το οποίο και έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους της ομάδας, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων του.

Απ’ εκεί και έπειτα, οι Ματίας Αλμέιδα, Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτη Κονέ, θα ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις για τις μεταγραφές, αναλύοντας όλα τα δεδομένα, ενώ ήδη ο προπονητής έχει προχωρήσει σε τσεκάρισμα ποδοσφαιριστών, που υπάρχουν στα υπόψιν της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα είναι ο άνθρωπος που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τις μεταγραφές, έχοντας πάντα συνεργασία με το υπόλοιπο μεταγραφικό τιμ.

Από το Blogger.