Αλμέιδα: «Να συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, στο πάθος και στην αγάπη για αυτό που κάνουμε»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε δηλώσεις στην COSMOTE TV ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Στίβεν Τσούμπερ και Νορντίν Άμραμπατ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και λόγω των πολλών απουσιών θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογές για το αρχικό σχήμα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν ασχολείται με τις άλλες ομάδες, καθώς αν κοιτάει τις υπόλοιπες, τότε μπορεί να μη δίνεις τη δέουσα προσοχή στη δική σου ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Βόλο.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Ιδιαίτερα το συγκεκριμένο, λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι ο αντίπαλος μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

Για το αν είναι δύο διαφορετικές ομάδες, ΑΕΚ και Βόλος, σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου.

Ναι, είναι αλήθεια ότι σε εκείνο το παιχνίδι αγωνιστήκαμε με διαφορετικό σύστημα. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί είχαμε μεγάλη κατοχή της μπάλας, όμως είχαμε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος ήξερε πως θα εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις.

Αλλά ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας το πώς θα τελειώσουμε τις φάσεις. Σίγουρα, αυτό θα ένα είναι διαφορετικό παιχνίδι γιατί παίζοντας στην έδρα του, ο Βόλος θεωρώ ότι δεν θα στηθεί πίσω, θα ανοιχτεί περισσότερο στο γήπεδο. Κι εμείς μπορεί να παίξουμε λίγο… αντίθετα, δηλαδή με αντεπιθέσεις!

Για το αν διαφοροποιείται η σκέψη της ΑΕΚ ή και ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια, τώρα που μείωσε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους έξι βαθμούς.

Όχι, εμείς θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, στη συμπεριφορά μας, στο πάθος, στην αγάπη για αυτό που κάνουμε. Και σίγουρα ο τελικός λογαριασμός θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο μπορεί να κοιτάς υπερβολικά τις άλλες ομάδες και να μην προσέχεις την ίδια σου την ομάδα. Εγώ δεν θέλω να συμβεί αυτό, θέλω να σκεφτόμαστε μόνο εμάς και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα.

Για το αν Τσούμπερ και Άμραμπατ θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογές για το αρχικό σχήμα στο πρώτο παιχνίδι της επιστροφής τους στην αγωνιστική δράση, με δεδομένα και τα πολλά προβλήματα απουσιών.

Το σημαντικό είναι ότι επανέρχονται κάποιοι παίκτες. Ακόμη το αναλύω, θα μπορούσαν να αποτελούν μια επιλογή. Και σιγά – σιγά θα αρχίσουμε να έχουμε λίγο πιο πλήρες το ρόστερ μας.

Από το Blogger.