Έτσι βγήκε, έτσι δρα κι έτσι θα… πέσει ο Λιόλιος!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βγήκε για να κάνει ακριβώς αυτό που έγινε το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ. Να ηγηθεί στη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ, στόχος της οποίας είναι ο Παναθηναϊκός να εξοντωθεί. Για να συμβεί αυτό χωρίς… αντιδράσεις πρέπει να έχεις πολιτικές πλάτες, ελεγχόμενη δημοσιότητα, πρόθυμους διαιτητοπατέρες και διαιτητές και την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Ο Λιόλιος βγήκε με… κυβερνητική εντολή. Ο Αυγενάκης πέραν των όσων παρασκηνιακών έκανε, απαγόρευσε κάθε προσπάθεια οι εκλογές να γίνουν με κάλπες διά ζώσης κι όχι… ηλεκτρονικά, στέλνοντας μήνυμα στις ομάδες για το ποιον πρέπει να ψηφίσουν.

Εν συνεχεία δεκάδες εκπρόσωποι του Τύπου πήγαν στην Ομοσπονδία δημιουργώντας έναν… στρατό που θα παραμείνει σιωπηλός όπου απαιτείται και θα κάνει το άσπρο μαύρο αν αυτό χρειαστεί… Είδατε πολλούς να γράφουν για τα όργια στο ΣΕΦ; Ούτε θα δείτε.

Ο γνωστός Νίκος Πιτσίλκας φυτεύτηκε στην ΚΕΔ, μεταφυτεύοντας τον γιο του σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια όπως χθες, για να μην βλέπει τα βήματα και το επιθετικό φάουλ του Φαλ (και να το κάνει γκολ… φάουλ), τα φάουλ στον Μπέικον και να εξουδετερώνει τον Γκουντάιτις! Για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα δε και από τους παρατηρητές εξωθήθηκε ο Χριστοδούλου σε παραίτηση από την ΚΕΔ και φυτεύτηκε στη θέση του ο Κουκουλεκίδης, που κατά σύμπτωση μπήκε… παρατηρητής στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Όσο για την έξωθεν καλή μαρτυρία… Προσλαμβάνοντας στην ΕΟΚ τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον εμβληματικό ηγέτη του τριφυλλιού αλλά και τους Τσαρτσαρή, Ντικούδη που πρωτοστάτησαν στις «εκλογές», ο Λιόλιος στέλνει μήνυμα στους αδαείς ότι τα έχει… καλά με τον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε είπε και στη συνέντευξη-μνημείο πριν 2-3 μέρες. Ειδικά δε από την στιγμή που ουδείς από τους τρεις τοποθετείται ή αντιδρά για όσα έγιναν στο ΣΕΦ, η σφαγή σχεδόν νομιμοποιείται!

Στόχος είπαμε, είναι η εξόντωση του Παναθηναϊκού. Αλλά εδώ μιλάμε για την πιο επιτυχημένη, την καλύτερη ομάδα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα σπορ… Τον Παναθηναϊκό που δεν γκρεμίστηκε αλλά γκρέμισε τον Μπερτομέου!

Και αυτό θα το καταλάβουν όλοι, όσες πολιτικές πλάτες κι αν έχουν, όσους εκπροσώπους του Τύπου και αν προσθέσουν στο στρατό, όσους Πιτσίλκες και αν επιστρατεύσουν πατεράδες, γιους, ανηψιούς κλπ, όσο και αν αυτοί που θα έπρεπε να αντιδράσουν κάνουν πως δεν βλέπουν και πως δεν ακούν! Ο Παναθηναϊκός είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ και θα γκρεμίσει και αυτό το καθεστώς.

Σε λίγο καιρό ο Λιόλιος θα είναι σπίτι του. Μαζί και ο Πιτσίλκας. Πατέρας και γιος.

Με την ίδια υπογραφή που είχε και το χαρτί… απόλυσης του Μπερτομέου: Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όσοι πρέπει να γράψουν, να μιλήσουν, να αντιδράσουν σε αυτό που γίνεται και δεν αντιδρούν είναι υπόλογοι στον κόσμο και στη συνείδηση τους.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιδράσει. Θα δράσει. Όπως ξέρει.

Στο ΣΕΦ χθες τελείωσε η εποχή Λιόλιου. Αυτά.

Υγ. Προς Λευτέρη Αυγενάκη: Η αυριανή ημερίδα στο ΟΑΚΑ για τη χειραγώγηση των αγώνων είναι το λιγότερο «άκυρη». Δεν χρειάζεται ημερίδες για να αναλύσεις το θέμα. Αρκεί ένα τηλεφώνημα στον καλό φίλο σας… ‘Η τον κολλητό του. Θα μάθετε ό,τι θέλετε.

Υγ2. Προς Βασίλη Ντάκουρη: Περιμένουμε με αγωνία εδώ κι ενάμιση χρόνο την ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΕΟΚ, τα ποσα που λαμβάνουν και με ποιον τρόπο, τον τρόπο συνεργασίας και πληρωμής του δεξιού χεριού του Λιόλιου, Ντίνου Σβερκούνου, τον τρόπο πληρωμής του (συνταξιούχου) Κώστα Μουζάκη της ΚΕΔ κοκ. Όσο δεν αναρτώνται τόσο θα πρέπει να δράσουν οι αρμόδιοι που σιωπούν και δίνουν το δικαίωμα στον Λιόλιο να λειτουργεί την Ομοσπονδία σε αυτό το καθεστώς.

Υγ3. Αν ο Κουκουλεκίδης γράψει κάτι διαφορετικό για τα εξώφθαλμα που συνέβησαν στο τελευταίο ενάμισι λεπτό ας πάει μόνος του στο σπίτι του.

Υγ4. Ο Κάρδαρης θα πάει σφαίρα… Έχει τους κατάλληλους φίλους. Και σφυρίζει πολύ τα φιλικά στο Ψυχικό.

Υγ5. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως: Δεν φοράς παντελόνια. Ξέρεις εσύ.

 Νίκος Συρίγος - onsports.gr

Από το Blogger.