ΑΕΚ: Μπαίνει χειρουργείο ο Μιλάντ Μοχαμάντι

Δυσάρεστα νέα προέκυψαν στην ΑΕΚ, για την περίπτωση του Μιλάντ Μοχαμάντι, καθώς μετά από μια σειρά εξετάσεων, αλλά και εξέταση απ’ τον Λάκη Νικολάου, επιβεβαιώθηκε ότι έχει σοβαρό μυϊκό τραυματισμό στον δεξί προσαγωγό.

Ο επικεφαλής του ιατρικό τιμ, Λάκης Νικολάου, αποφάσισε ότι για τη πιο γρήγορη αντιμετώπιση του τραυματισμού και γρήγορη επάνοδο του, στους αγωνιστικούς χώρους, ότι θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Ιρανός μπακ με αυτά τα δυσάρεστα μαντάτα, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για τον δεξί προσαγωγό, με αποτέλεσμα να λείψει για ενάμιση με δυο μήνες απ’ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ωστόσο το ακριβές χρονικό περιθώριο της επιστροφής του, θα καθοριστεί μετά την επέμβαση.

Η συγκεκριμένη αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Μοχαμάντι, αλλάζουν τα δεδομένα για την ΑΕΚ, η οποία πλέον είναι πολύ πιθανόν να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο άγνωστος χρόνος επιστροφής του Ιρανού μπακ, αφήνουν την ομάδα μόνο με τον Εχσάν Χατζισαφί, για αριστερά στην άμυνα.

Από το Blogger.