Στοίχημα Παρασκευής: Αιώνιο ντέρμπι στην Euroleague

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ματς της χρονιάς για τον ίδιο, έως τώρα. Στο κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων οι «πράσινοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον Ολυμπιακό θέλοντας πάση θυσία την νίκη, που θα τον ξαναβάλει σε τροχιά playoff στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Ράντονιτς προέρχεται από ένα εύκολο νικηφόρο πέρασμα από τη Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα με σκορ 65-96, παίζοντας όμορφο μπάσκετ.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, όντας το φαβορί για την νίκη στο ντέρμπι, κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με καλή ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στην Καρδίτσα με 75-89. Ο Γιώργος Μπαρτζωκας είδε την ομάδα του να παίζει ολοκληρωτικό μπάσκετ και να φτάνει στην επικράτηση με ιδιαίτερη ευκολία. Κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία να βρει εκ νέου ρυθμό στην Ευρώπη, με τον προπονητή να ψάχνει να βγάλει έναν ασσο από το μανίκι του μετά την απουσία του Βεζένκοφ στις θέσεις των ψηλών.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Καρδίτσα, ο Κώστας Παπανικολάου έρχεται με ενέργεια στο ΟΑΚΑ και εμείς ποντάρουμε σε αυτόν. 13 πόντοι ενάντια στην Καρδίτσα και γενικά θετικές εμφανίσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι η αφορμή για την σημερινή μας επιλογή.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Από το Blogger.