Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για πέμπτη φορά αντιμέτωπες με γηπεδούχο την Λαμία. Στις προηγούμενες τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχει απόλυτη ισορροπία, αφού έχουν από μια νίκη και υπάρχουν και δύο ισοπαλίες.

Η πρώτη αναμέτρηση τους για την Super League ήταν στα Γιάννινα στις 10 Δεκεμβρίου 2017, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και στον δεύτερο γύρο, η Λαμία επικράτησε με 2-1 (45’ Πίτι, 62’ Όμο – 76’ Χαλκιαδάκης).

Αυτή τη σεζόν πάλι η αναμέτρηση του πρώτου γύρου στα Γιάννινα τελείωσε με 1-1, ενώ αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που διατηρεί το αήττητο με την Λαμία ο ΠΑΣ. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις του περσινού πρωταθλήματος και αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.

Παράλληλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει αήττητος στην έδρα της Λαμίας για τρία διαδοχικά παιχνίδια, αφού εκτός από την πρώτη νίκη που σημειώσει η Λαμία στο παρθενικό τους παιχνίδι στην Super League, δεν υπάρχει άλλη, με δύο ενδιάμεσες ισοπαλίες στην Φθιώτιδα και τη νίκη του ΠΑΣ την περσινή σεζόν.

Μόνο την σεζόν 2020-21 δεν σημειώθηκε γκολ σε μεταξύ τους παιχνίδι στην Λαμία, όπου υπήρξε και το μοναδικό 0-0 με γηπεδούχο την Λαμία. Η άλλη τους ισοπαλία είναι με σκορ 1-1.

Η περσινή νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και έγινε στις 6 Δεκεμβρίου 2021, όπου επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μανώλη Σάλιακα.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 3-3

Από το Blogger.