Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Βόλος - ΑΕΚ

Στα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων δεν έχει επικρατήσει γηπεδούχος, αφού ο Βόλος έφυγε δύο διαδοχικές φορές με νίκη από την έδρα της ΑΕΚ, ενώ στον αμέσως προηγούμενο αγώνα τους, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 3-1 μέσα στην Μαγνησία.

Η τελευταία νίκη γηπεδούχου ήταν στις 14 Μαρτίου 2021, όταν ο Βόλος επικράτησε με 1-0 στην έδρα του και πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Δουβίκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Εκείνη ήταν η δεύτερη διαδοχική του νίκη μέσα σε δέκα ημέρες, αφού στις 4 Μαρτίου 2021 είχε επικρατήσει με 1-0 και στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση λόγω του 4-2 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Η ιστορία των αναμετρήσεων τους είναι μικρή, αφού ο Βόλος έχει ελάχιστα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες και έτσι έχουν συναντηθεί μόλις τρεις φορές στον Βόλο για την Super League, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν από ένα γκολ και σε κάθε αναμέτρηση και να μετρούν μια νίκη με 1-0 και δύο ήττες με 3-1.

Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη για δέκα διαδοχικά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και αυτό έχει να συμβεί από την σεζόν 2019-20, όταν έκλεισε την κανονική περίοδο με οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα και δεν έχασε ούτε στα τρία πρώτα των Playoffs. Τότε ο απολογισμός της ήταν επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Τώρα έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Βόλος έχει καταφέρει να πάρει περισσότερους βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ εντός έχει μια νίκη σε τρία ματς.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 3-6

Από το Blogger.