Με Μασούρα 1-0 ο Ολυμπιακός τον Άρη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος και πανηγύρισε το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντό του στη Super League. Oι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Άρη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. O Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση με 38 βαθμούς και πέρασε πάνω από τον ΠΑΟΚ, ενώ βρίσκεται στο -3 από την ΑΕΚ. Ο Άρης παρέμεινε 5ος με 28 βαθμούς.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που είχε την μπάλα στα πόδια του. Κυκλοφορούσε και προσπαθούσε να βρει το ρήγμα στην άμυνα του Άρη. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είχαν αδυναμίες μεσοεπιθετικά, με την ομάδα του Πάρντιου να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα και να έχει δύο τελικές από μακρινή απόσταση.

Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα με τον Μπακαμπού, όμως ο Γάλλος ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε. Στο 40ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη τους τελική με κεφαλιά του Παπασταθόπουλου που έφυγε άουτ. Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Νταρίντα. Το γκολ ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR, καθώς ο Τσέχος ήταν οφσάιντ.

Ο Μίτσελ στην έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε τον Μασούρα στη θέση του Φορτούνη. O 29χρονος σκόραρε στην πρώτη του ενέργεια με την μπάλα στο 46′. Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μασούρας πήρε μία πανέξυπνη κεφαλιά για το 1-0 των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν φόρα και είχαν ακόμα μία τελική με τον Μπακαμπού στο 50ο λεπτό, με τον Κουέστα να διώχνει σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ελέγξει με τον Άρη από την πλευρά του να επιχειρεί να γίνει απειλητικός, χωρίς όμως να φτιάχνει τη μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός είχε στη συνέχεια δύο καλές στιγμές. Στο 72′ ο Χουάνγκ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω έπειτα από παρέμβαση του Νταρίντα. Αμέσως μετά οι ερυθρόλευκοι είχαν ακόμα μία ευκαιρία, έπειτα από όμορφη ενέργεια του Μπιέλ και μία άστοχη προβολή του Μασούρα.

Στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Μπιέλ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Κουέστα να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει με γροθιές. Στο 90+4′ οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή, με τον Αραμπί να αξιοποιεί εξαιρετική μπαλιά του Χουάνγκ, αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Κουέστα. Το ματς ολοκληρώθηκε με μία άστοχη εκτέλεση φάουλ του Πάλμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Εμβιλά, Ιν. Χουάνγκ, Μπιέλ (88' Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες (78' Σαμασέκου), Φορτούνης (46' Φορτούνης), Μπακαμπού (70' Ελ Αραμπί).

ΑΡΗΣ (Πάρντιου): Κουέστα, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Νταρίντα (73' Μανού Γκαρθία), Νταμπό (79' Ντουκουρέ), Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία (85' Πάλμα), Γκρέι (73' Καμάτσο).

Από το Blogger.