Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τον Άρη και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 Άρη στο Φάληρο και απέκτησαν το πάνω χέρι για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το γκολ ο Γκάρι στο 30’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του εορτάζοντα μπακ.

Είχε δοκάρι στο 79’ η ομάδα του Πάρντιου με τον Καμάτσο, ενώ στο 0-0 δεν μέτρησε τέρμα των φιλοξενούμενων με τον Ιτούρμπε, σε μία φάση όπου δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος που σφύριξε ο διαιτητής πριν πάει η μπάλα στα δίχτυα. Πιθανόν να δόθηκε οφσάιντ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά που ήταν μπροστά στον Τζολάκη. Ο Μαυριτανός επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35’ λόγω τραυματισμού.

Βραχυκυκλωμένη στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μίτσελ, ανώτερη και πιο διαβασμένη στο δεύτερο εκείνη των φιλοξενούμενων. Βελτιώθηκαν οι Πειραιώτες στο β’ μέρος, θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στην τελική ευθεία με τις δύο ευκαιρίες του Μπουχαλάκη, αλλά η καλύτερη φάση άνηκε και πάλι στον Άρη (δοκάρι Καμάτσο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης – Ρέτσος, Ντόη, Ανδρούτσος (65’ Ρέαμπτσιουκ), Βρουσάι (80’ Μπουχαλάκης) – Σαμασέκου, Ίνμπομ Χουάνγκ, Κασάμι (64’ Χάμες) – Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (69’ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69’ Μπακαμπού)

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού – Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (46’ Καμάτσο), Ετέμπο – Μαντσίνι, Ιτούρμπε (65’ Πάλμα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (31’ Γκρέι)

Από το Blogger.