Ισόπαλοι 1-1 Λαμία και Ατρόμητος

Λαμία και Ατρόμητος είχαν από ένα ημίχρονο, πέτυχαν από ένα γκολ και ολοκλήρωσαν την αναμέτρησή τους με την πατροπαράδοτη ισοπαλία (1-1).

Στο όγδοο λεπτό, ο Ατρόμητος βρήκε διάδρομο προς την εστία, ο Σαράνοφ βρήκε τρόπο να αποκρούσει, αλλά ο Ροτάριου σε κενή εστία σκόραρε για την ομάδα του Περιστερίου. 0-1 πριν βγει το δεκάλεπτο και οι πρώτες αποδοκιμασίες άρχισαν να ακούγονται. Ο Μανούσος στο 18’ δεν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βέργου όπως θα ήθελε και ο ίδιος, στο 44’ ο Μπεχαράνο σούταρε ψηλά, ενδιάμεσα ο Ατρόμητος απείλησε μια-δυο φορές με δεύτερο γκολ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι να βγει το 45λεπτο και να ακουστούν πιο έντονα αυτή τη φορά περισσότερες αποδοκιμασίες.

Μόλις, όμως, ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο, ξεκινά και μια νέα ιστορία. Και στην Λαμία δεν πήρε παρά μερικά δευτερόλεπτα για να αρχίσει να τη γράφει ξανά. Μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη της επανάληψης ο Γιώργος Κορνέζος πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Super League για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους και να τους δώσει το χρόνο να φτάσουν σε μια νίκη που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη. Η Λαμία πήρε ενέργεια και ώθηση από το γκολ που σημείωσε, ωστόσο δεν έγινε περισσότερο απειλητική, με τον Ατρόμητο να ισορροπεί άμεσα το ματς. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, είχαν δοκάρι με τον Φριτζόνσον στο 70ο λεπτό και φτάνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, φαινόταν ότι όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Η λεπτομέρεια που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά ήταν η αποβολή του – μάλλον μοιραίου παίκτη της Λαμίας – Ιβάν Γκοράνοφ, ο οποίος άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για ολόκληρα δέκα λεπτά. Η Λαμία παράτησε σε εκείνο το σημείο όποιες σκέψεις νίκης, ο Σάββας Παντελίδης φρόντισε άμεσα να κλείσει την τρύπα και να «θυσιάσει» τον Νίκο Βέργο, ο Κρις Κόουλμαν έκανε πιο επιθετική την ομάδα του για να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο τον τελευταίο λόγο είχε η… παράδοση. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει ισοπαλίες!

ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Σαράνοφ, Νούνιες (74’ Ντε Βισέντι), Τζανετόπουλος, Μανούσος (61’ Τσιλούλης), Βέργος (84’ Νταβίντ Σιμόν), Σλίβκα, Μπεχαράνο (74’ Τσανδάρης), Γκοράνοβ, Κορνέζος, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχριντά, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79’ Κωτσόπουλος) , Φρίντζονσον (79’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (79’ Τζαβίδας).

Από το Blogger.