Με αρκετές αλλαγές στην 11αδα η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα, όπως και στο ματς της προηγούμενης φάσης του Κυπέλλου με την Κηφισιά, έτσι και σημερινό κόντρα στον Πανσερραϊκό θέλει να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να αποκτήσουν μέσα απ’ τα ματς αγωνιστικό ρυθμό και όποτε χρειαστούν να είναι έτοιμοι.

Γι’ αυτό ο Αργεντινός τεχνικός σε πρώτη φάση θα διατηρήσει το 4-4-2 σε παραλλαγή ρόμβου, αλλά απ’ εκεί και έπειτα, θα αλλάξει όλη σχεδόν την ενδεκάδα, κάνοντας εκτεταμένο rotation.

Θυμίζουμε, ότι ο Αλμέιδα συνεχίζει να έχει τα γνωστά προβλήματα, με τους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι, ενώ άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, τους Βίντα, Μουκουντί και Σιμάνσκι, αλλά και τους Σιντιμπέ με τον Γαλανόπουλο, λόγω ότι κρίθηκαν ανέτοιμοι, εν’ αντιθέσει με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που προπονήθηκε κανονικά και σε φουλ ρυθμούς και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ωστόσο, ξεκάθαρη εικόνα λόγω του εκτεταμένου rotation δεν μπορεί να υπάρξει, όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, με τον Ματίας Αλμέιδα να παρατάσσει τον Στάνκοβιτς κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Ρότα, αριστερά τον Ραντόνια, με τους Μήτογλου και Τζαβέλλα στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Μουστακόπουλος επιστρέφει στην ενδεκάδα, έχοντας όμως ως παρτενέρ του, τον Φράνσον, δεξιά στην επίθεση ο Φερνάντες ως εξτρέμ, αριστερά ο Τσούμπερ, με τον Μάνταλο μαζί με τον Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης, παίρνοντας ωστόσο ο πρώτος λίγα μέτρα προς τα πίσω απ’ τον Ολλανδό φορ.

Από το Blogger.