Θύρα 13: «Άνιωθοι, ένα συγγνώμη δεν αρκεί – Θα φύγετε με κλωτσιές!»

Μέσω ανάρτησης της στα κοινωνικά δίκτυα η Θύρα 13 θέλησε να στείλει μήνυμα κατά πάντων, για την χθεσινή ντροπιαστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα του Πειραιά στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«Άνιωθοι παίκτες που δεν μπήκαν ποτέ με την φανέλα του εξάστερου, δεν ένιωσαν ποτέ τον παλμό της κερκίδας, κατώτεροι των περιστάσεων. Παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνάγανε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ. Όποιος δεν αντέχει να φύγει και να πάει στα τσακίδια.

Μηδενικός σχεδιασμός με ευθύνες από τον Δ. Γιαννακόπουλο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, εν λευκώ αποφάσεις χωρίς ουσία κ πρόγραμμα. Ένα συγνώμη από τα Ιμαλάια δεν αρκεί για το χάλι της ομάδας περιμένουμε πράξεις.

Ο καλύτερος σου παίκτης να είναι προσθήκη μεσούσης της σεζόν και αυτός κιόλας να μην είναι αρεστός από το σταφ που τρέχει την ομάδα(που έχει ήδη αποτύχει).
Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και την ευθύνη που έχετε, πρέπει να γίνουν αλλαγές χθες.

Η κληρονομιά του εξάστερου Παναθηναϊκού είναι βαριά. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος του είναι απαιτητικός με το τμήμα αυτό και η ανοχή μηδενική. Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία, στο επόμενο θα φύγετε με κλωτσιές.

ΘΥΡΑ 13-1966».


Από το Blogger.