Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα Ουνικάχα Μάλαγα, στην φάση των «16» του B.C.L.

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινείται τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ, έχοντας χθες ταξιδέψει στην Μάλαγα για το σημερινό (51/1, 21:30) ματς με την τοπική Ουνικάχα.

Έτσι, η πρεμιέρα της φάσης των «16» βρίσκει την ΑΕΚ απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του «Palacio de Deportes Jose Maria Carpena».

Μάλιστα, η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε χωρίς δύο βασικούς παίκτες της. Ο λόγος για τον Τιμ Φρέιζερ και τον Αλεξάντερ Μάντσεν. Αμφότεροι έμειναν στην Αθήνα και ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα τους έχει διαθέσιμους.

Από την άλλη, κανονικά με την κιτρινόμαυρη αποστολή βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες παίκτες: Κώστας Γόντικας και Βλάντο Γιάνκοβιτς, οι οποίοι ετοιμάζονται για το 2ο κιτρινόμαυρο ντεμπούτο τους στην Ευρώπη.

Από κάθε όμιλο – η ΑΕΚ ανήκει στον Κ Όμιλο – οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν πρόκριση  για τα προημιτελικά του BCL, παίζοντας σε σειρά best of three, με πλεονέκτημα έδρας στις πρώτες των ομίλων.

Μία νίκη σήμερα, θα έδινε τεράστια ώθηση στην Ένωση για την «μάχη» που θα δώσει με τις Ουνικάχα, Γαλατάσαραϊ και Λιμόζ για την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Από το Blogger.