Φρανσίσκο και Ντένμον στην 30άδα των ασίστ και των τριπόντων του Περιστερίου

Άλλος περισσότερο (Φρανσίσκο), άλλος λιγότερο (Ντένμον) οι δύο βασικοί γκαρντ του Περιστερίου συνέβαλλαν στην πολύ ανταγωνιστική εμφάνιση της ομάδας τους. Μέσα από αυτήν αμφότεροι μπήκαν στην 30άδα ιστορικών λιστών των «κυανοκίτρινων».

*Ο Σιλβέν Φρανσίσκο έχασε για μία ασίστ το τέταρτο του double-double στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του. Είχε εννιά που τον έβαλαν στην 30άδα της ιστορικής λίστας της αφού έφτασε τις 67 και με τις οποίες ξεπέρασε τον Παναγιώτη Καυκή που είχε 65.

Παράλληλα είχε για τέταρτη φορά επίδοση τουλάχιστον +7 στην αναλογία ασίστ/λαθών αφού πέραν των εννιά ασίστ του είχε και δύο λάθη. Το ρεκόρ του είναι το +9 που είχε στο ματς με τον Κολοσσό για την 9η αγωνιστική (11 ασίστ / 2 λάθη).

Ο Γάλλος γκαρντ πάντως σημείωσε και τη 15η επίδοση 7+ άστοχων τριπόντων της σεζόν τελειώνοντας το παιχνίδι με 2/9.

*Ο Μάρκους Ντένμον είχε 2/4 τρίποντα με τα οποία μπήκε στην αντίστοιχη 30άδα του Περιστερίου bwin. Έφτασε τα 38 εύστοχα και ξεπέρασε τους Χάρη Γιαννόπουλο, Φεράν Μαρτίνεθ και Μάικ Μπράμος που είχαν από 37.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης ήταν ένας από τους τρεις παίκτες του Περιστερίου bwin που είχαν 20+ επίδοση στο ranking. Μέσα από αυτό το παιχνίδι έφτασε σε κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα με τη φανέλα των «κυανοκίτρινων»…

*Είχε 2/2 βολές με τις οποίες έγινε ο 58ος στην ιστορία του Περιστερίου που έφτασε τις 50+

*Είχε 4/4 δίποντα και έγινε ο 68ος στην «κυανοκίτρινη» ιστορία που έφτασε τα 50+.

*Είχε πέντε ριμπάουντ με τα οποία έγινε ο 63ος της ομάδας, που έφτασε τα 100+ στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ακόμη…

*Ο Βαγγέλης Ζούγρης ήταν η αποκάλυψη των γηπεδούχων σημειώνοντας εννιά πόντους με απόλυτη ευστοχία (1/1β, 4/4δ.) και ενώ στις πέντε προηγούμενες, φετινές εμφανίσεις του είχε συνολικά έξι πόντους. Πρόκειται για την κορυφαία επίδοση του 18χρονου σέντερ στην κατηγορία αφού είχε επτά πόντους πέρυσι, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό.

*Ο Νίκος Περσίδης με τα τρία ριμπάουντ του, έφτασε και ξεπέρασε τα 100 στην 70ή εμφάνιση του στην κατηγορία.

Από το Blogger.