Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ για την γραμμή κρούσης του, με τον 29χρονο επιθετικό να προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του σουηδικού Πρωταθλήματος με 22 γκολ.

Στην Σκανδιναβία θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή και μάλιστα τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της Χάκεν, με τον λόγο να είναι το ταξίδι του για την Ελλάδα, ώστε να «σφραγίσει» την μετακίνησή του στο «Τριφύλλι».

Ουσιαστικά φαίνεται πως μένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν άμεσα, ενώ το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε περίπου 290 χιλ. ευρώ, όση είναι δηλαδή η ρήτρα του Γερεμέγεφ.

Ο 29χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Έργκριτε, ενώ το 2013 έφυγε για την Κβίντινγκ, με την οποία αγωνίστηκε 21 φορές και μέτρησε 14 γκολ και 1 ασίστ.

To 2014 έκανε το πρώτο του πέρασμα από την Χάκεν και μετά από μια διετία έκανε το μεγάλο βήμα για την Μάλμε, στην οποία έπαιξε 57 φορές και μέτρησε 14 γκολ και 13 ασίστ, βελτιώνοντας αρκετά το βιογραφικό του.

Από το Blogger.