Χελάκης: «Αυτό ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό – “Σύμμαχός” του η ΑΕΚ!»

Ο Γιώργος Χελάκης σχολίασε την χτεσινή αγωνιστική και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός βρήκε… σύμμαχο στο πρόσωπο της δεύτερης ΑΕΚ! 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Στο σημείο που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός, εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν να πάρει τους τρεις βαθμούς στη Λιβαδειά. Τους πήρε, παίρνοντας και μία βαθιά ανάσα. Έτσι, έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του να προχωρήσει σε αγωνιστική ανασύνταξη της ομάδας. Την ανασύνταξη την έχει πολύ μεγάλη ανάγκη ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός.

Η αγωνιστική του εικόνα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ήταν κάτω του μετρίου. Ίσως να μιλάμε για τη χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού σε πρώτο ημίχρονο απ’ την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα. Αν δεν υπήρχε ο Βραζιλιάνος Μπερνάρ που προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, η εικόνα θα ήταν πολύ χειρότερη…

Μετά από δύο ισοπαλίες, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη κάνοντας χειρότερη εμφάνιση σε σύγκριση με αυτές που έκανε κόντρα σε Ιωνικό και ΟΦΗ. Πήρε όμως τη νίκη, ανατάχτηκε ψυχολογικά και τώρα ο Γιοβάνοβιτς έχει τον χρόνο να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Σύμμαχός του στην προσπάθεια αυτή… η ΑΕΚ, που πήγε κι έφαγε τα μούτρα της στα Γιάννενα.

Όπως την είχε πατήσει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, έτσι και με τον ΠΑΣ. Μπερδεμένη επιθετικά απ’ τον ίδιο της τον προπονητή, που δεν του βγήκε η επιλογή να ξεκινήσει τον Φερνάντες. Αργή αμυντικά, την “έτρεξαν” Πήλιος, Μορέιρα και Μπαλάν».

Από το Blogger.