Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση παικτών για την μεσοεπιθετική του γραμμή και τελικά φαίνεται πως έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη!

Όπως αναφέρει το «dikisports.blogspot.com», ο Γιάννης Αλαφούζος ήρθε σε προσωπική επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη και η μεταγραφή «κλείδωσε» στα 2.1 εκ. ευρώ, με το «Τριφύλλι» να εντάσσει στο ρόστερ του έναν ικανότατο παίκτη, που γνωρίζει απόλυτα το ελληνικό Πρωτάθλημα.

Το όνομα του Αργεντινού ακουγόταν φυσικά και το καλοκαίρι αλλά και τον Ιανουάριο για τον Ολυμπιακό, όμως ο παίκτης δεν ήθελε να πάει εκεί και έτσι οι «πράσινοι» πάνε να κάνουν το… κόλπο γκρόσο και τον αποκτήσουν!

Ο 26χρονος Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νιούελς Ολ Μπόις και το 2017 πήρε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή, αφού «μετακόμισε» στην Γαλλία για λογαριασμό της Μπορντό.

Από τους «Γιρονδίνους» δόθηκε δανεικός σε Τουρς και Οσέρ, μετρώντας 30 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ με την πρώτη και 39 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ με την δεύτερη.

Το 2019 ο Άρης τον έφερε στην Ελλάδα, με τον Μαντσίνι να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του όλα αυτά τα χρόνια και να έχει καταγράψει έως τώρα 14 γκολ και 18 ασίστ σε 122 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από το Blogger.