Με Μαντσίνι, Πάλμα αλλά και σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα αγωνιστεί στον αυριανό (25/1) προημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του, δεν υπάρχει, όμως οριστική συμφωνία και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ακόμα ο Πάλμα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Πάρντιου. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Νταμπό, Εμπακατά, καθώς και οι ανέτοιμοι Καμαρά και Καμάτσο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (25/01), στο πλαίσιο της 7ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Luis Palma, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Από το Blogger.