Δύσκολη η παραμονή Ράντονιτς, στον «πάγκο» του Παναθηναϊκού - Σενάριο για Σφαιρόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Παρασκευή υποδέχθηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό χωρίς τον Σάσα Βεζένκοβ, όμως δεν κατάφερε να φανεί σε κανένα σημείο ανταγωνιστικός και γνώρισε μια πολύ «βαριά» ήττα 95-71.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου, με μερίδα οργανωμένων να έχουν συζήτηση με τους Αργύρη Πεδουλάκη και Γιώργο Παπαγιάννη μετά το τέλος του αγώνα, ενώ σήμερα τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κάπως έτσι, τα πρώτα σενάρια για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Ο πρώτος που τοποθετείται στο κάδρο των ευθυνών δεν είναι άλλος από τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, που απογοητεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα έχει λάβει χαμηλό βαθμό σε όλα τα σημαντικά τεστ και δεν αποκλείεται να κουνήσει… μαντήλι.

Οι στοιχηματικές εταιρίες αντιλαμβανόμενες το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο πράσινο στρατόπεδο, προσφέρουν πια αποδόσεις για το ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Στο 3.50 συναντάμε τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που όμως έχει για… παρέα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που αναζητά την επόμενη μπασκετική του στέγη μετά την αποχώρηση από τη Μακάμπι.

Από το Blogger.