Ο Ντάνιελ Μαντσίνι απέριψε δύο φορές πρόταση του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον Άρη για την μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και ουσιαστικά μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του «Τριφυλλιού».

Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν από την αρχή ο βασικός στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει αποδείξει ότι προτιμά να καθυστερήσει μια μεταγραφή, εάν είναι να πάρει τον παίκτη που θέλει. Ακριβώς αυτό έγινε εν προκειμένω, με τους «πράσινους» να αποκτούν τελικά τον Νο.1 στόχο του Σέρβου τεχνικού.

Η ολοκλήρωση μιας τέτοιας προσθήκης δεν ήταν εύκολη και δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα, αφού ο Άρης έψαχνε την καλύτερη δυνατή πρόταση. Καμία ομάδα όμως δεν τα βρήκε σε όλα και με τους Θεσσαλονικείς και με τον αθλητή, ο οποίος μάλιστα απέρριψε δύο προτάσεις του Ολυμπιακού, που ήθελε… διακαώς να τον εντάξει στο ρόστερ του!

Οι Πειραιώτες τα είχαν βρει σε όλα με τον Άρη, ο οποίος σαφέστατα θα προτιμούσε να δώσει εκεί τον παίκτη, όμως ο Μαντσίνι αρνούταν πεισματικά. Το ίδιο έπραξε και με προτάσεις που είχε από Ρωσία και Σαουδική Αραβία, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλε να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Οι διαπραγματεύσεις λοιπόν συνεχίστηκαν ουσιαστικά μέχρι τα ξημερώματα, όταν επήλθε η οριστική συμφωνία, με τους «πράσινους» να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα πολύ σημαντικό ποσό, που συνολικά ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ, και να αποσπούν το «ναι» του Άρη.

Κομβικό ρόλο για την εξέλιξη αυτή έπαιξε ακριβώς η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που ξεκαθάρισε στους «κιτρινόμαυρους» ότι θέλει να πάει στο «Τριφύλλι» και μετέβη από χτες στην Αθήνα, όντας αποφασισμένος να τελειώσει θετικά την υπόθεση

Από το Blogger.