Η ΑΕΚ τίμησε τον Νίκο Ζήση πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι

Πριν από το παιχνίδι με το Περιστέρι, η ΚΑΕ ΑΕΚ βράβευσε τον Νίκο Ζήση, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το ήθος του. Στη διάρκεια της ανάπαυλας, ο GM της Εθνικής Ανδρών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέτρεξε στο καλοκαίρι της μετακόμισης στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης. 

Για τα συναισθήματα του: Όταν σταματάς αναπολείς τις σπουδαίες στιγμές. Είχα την τύχη να παίξω σε σπουδαίες ομάδες. Να ευχαριστήσω την ΑΕΚ και τον πρόεδρο για τον τιμή που μου έκαναν. Χρωστάω πολλά στην ΑΕΚ, ήρθα ανήλικο παιδί. Έγινα καλύτερος άνθρωπος με σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές. Ξαναγύρισα και τελείωσα την καριέρα  μου με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στην Κρήτη ήταν συγκινητική η στιγμή, ήταν ένας κύκλος που ολοκληρώθηκε.

Για τις διαπραγματεύσεις της Χανθ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και πως κατέληξε στην ΑΕΚ: Η ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια ήταν οργανωμένη δούλευε με νέα παιδιά (Μπουρούση, Ταπούτο) έκανε παιδομάζωμα οπότε ήταν ξεκάθαρο πόσο με θέλανε, πήρα την απόφαση αυτή.

Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ΑΕΚ: Ήταν σίγουρα μια σπουδαία επιτυχία μετά από 32 χρόνια κατακτούσαμε και πάλι τον τίτλο. Εκείνη η ομάδα αν κρατούνταν μαζί θα ήταν μια πολύ μεγάλη δύναμη μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Για τους τίτλους και τι του μένει από την ΑΕΚ; Δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν. Με βοηθήσαμε πολλά πρόσωπα. Ο Φώτης Κατσικάκης που με επέλεξε. Ο Ντούντα φυσικά. Όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Χατζή, Κακιούζη και Ντικούδη. Επίσης τον Μπουρούση. Εχω σχέσεις ζωής μαζί τους.

Για τη φετινή ΑΕΚ: Η ΑΕΚ έχει μια καλή ομάδα το δείχνει με την παρουσία της. Ο Καντζούρης, είναι πολύ καλός προπονητής και σκληρός εργάτης.

Από το Blogger.