Ο Ντέιβις ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ «+/-» της σεζόν

Ο Έι Τζέι Ντέιβις με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε σε τριψήφιο αριθμό μέσα από την 21η εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός ωστόσο ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ περιόδου στον συντελεστή «+/-» αφού είχε -40. Στην ίδια επίδοση είχε φτάσει ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς στο ματς του Προμηθέα απέναντι στον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική.

*Ο Ζώης Καράμπελας επιχείρησε τέσσερα τρίποντα (1/4) με τα οποία έφτασε τα 300 στην Basket League. Ο γκαρντ του Απόλλωνα μετράει συνολικά 87/300 τρίποντα (29%) σε 101 αγώνες.

*Ο Αλόνσο Βερτζ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Απόλλωνα και κατάφερε να είναι αναδειχτεί ο πρώτος σκόρερ του στο παιχνίδι με 16 πόντους. Έχοντας πάντως 5/13 δίποντα, σημείωσε την 9η επίδοση 8+ άστοχων σουτ δύο πόντων της φετινής σεζόν. Το αρνητικό ρεκόρ κρατάει από την πρεμιέρα ο Σάβιον Φλαγκ με 10 (8/18) στο ματς του Λαυρίου με τον Προμηθέα.

*Ο Απόλλων έφυγε για 39η φορά σε ισάριθμους αγώνες, ηττημένος από την έδρα του Ολυμπιακού ενώ παράλληλα έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο φετινό Πρωτάθλημα. Ηττήθηκε κατά σειρά από τον Προμηθέα εκτός, τον Παναθηναϊκό εντός, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, ενεργό ρεκόρ ηττών της Basket League μετά από εκείνο των 10 σερί ηττών που μετράει η Καρδίτσα.

Αυτό είναι ένα σερί ηττών στο οποίο υποχρεώθηκε τρεις φορές στην περσινή σεζόν η ομάδα της Πάτρας. Δεν είχε ξεπεράσει όμως τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Από το Blogger.