«Ο Παναθηναϊκός… ''πατάει γκάζι'' για την απόκτηση του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ!»

Ο Παναθηναϊκός στην τρέχων μεταγραφική περίοδο θέλει να ενισχυθεί στα χαφ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και η περίπτωση στην οποία φέρεται να έχει καταλήξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτή του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Ο διεθνής Ούγγρος μέσος της Όσιγιεκ φαίνεται πως έχει τα στοιχεία που ψάχνει ο «πράσινος» τεχνικός και η «LiveSport» αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο παίκτης είναι έτοιμος να «κλείσει» στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Κλαϊνχάισλερ δεν συμμετέχει καν στις τελευταίες προπονήσεις της Όσιγιεκ και περιμένει να οριστικοποιηθεί η άφιξή του στην Αθήνα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Σύλλογο. 

Ο 28χρονος Ούγγρος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κερουλέτ και το 2008 «μετακόμισε» στην ομάδα του Πούσκας, όπου έμεινε έως το 2012. Υπήρξε πάντως κι ένας δανεισμός στην Βιντεότον, όπου έπαιξε στην Κ17.

Το καλοκαίρι του 2012 η Βιντεότον τον απέκτησε ως ελεύθερο και μάλιστα τον επόμενο Φεβρουάριο τον έστειλε ως δανεικό στην Πούσκας. Το 2015 έγινε ξανά ο ίδιος δανεισμός, ενώ τον Ιανουάριο του 2016 η Βέρντερ Βρέμης τον αγόρασε έναντι 250 χιλ. ευρώ.

Ακολούθησαν νέοι δανεισμοί σε Ντάρμσταντ, Φερεντσβάρος και Αστάνα, μέχρι η ομάδα από το Καζακστάν να τον αγοράσει για 750 χιλ. ευρώ το 2018 και να τον πουλήσει τον Φεβρουάριο του 2019 στην Οσιγιέκ, όπου έχει «στεριώσει» ο παίκτης.

Με την νυν ομάδα του έχει αγωνιστεί 131 φορές και μετράει 21 γκολ και 15 ασίστ, ενώ ακολουθεί η Αστάνα με 54 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ. Στην Βέρντερ αγωνίστηκε μόλις 7 φορές, στην Ντάρμσταντ 13 (1 γκολ και 1 ασίστ), στην Φερεντσβάρος 15 (2 ασίστ), στην Βιντεότον 35 (4 γκολ και 5 ασίστ) και στην Πούσκας 39 φορές (8 γκολ και 9 ασίστ).

Σε εθνικό επίπεδο είναι 44 φορές διεθνής με την Ουγγαρία, μετρώντας 3 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις Κ17, Κ19 και Κ21.


Από το Blogger.