Μίτσελ: «Να δώσουμε συνέχεια στο σερί νικών...»

Ο Ολυμπιακός έχει εντός έδρας αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (15/01, 19:30) στο πλαίσιο της 18ης ημέρας της Superleague, με τον Μίτσελ να μιλάει στην κάμερα της «Cosmote TV» για το παιχνίδι, τα τρία δεκάρια, αλλά και αρκετά ακόμα άκρως ενδιαφέροντα. 

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Μαδριλένου τεχνικού:

Για το ματς με τον Άρη: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το καλό σερί με νίκες για αυτό και προετοιμάζουμε το επόμενο ματς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κάναμε στα προηγούμενα».

Για το ματς του πρώτου γύρου: «Η αλήθεια είναι πως η προετοιμασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει στηριχτεί αρκετά στο μεταξύ μας ματς του πρώτου γύρου. Παρακολουθώντας και παρατηρώντας τι συνέβη εκεί, ο Άρης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά και αυτό γιατί διαθέτει πάρα πολλούς, καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Το μάθημα που πήραμε από αυτό το ματς είναι πως όταν απέναντι σε τέτοιες ομάδες με τέτοια χαρακτηριστικά, τους αφήνεις να παίξουν και να σκεφτούν τότε μπορείς να πάθεις τέτοιες ζημιές».

Για το σχήμα με τα τρία δεκάρια κι αν σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει και σε πιο δύσκολα ματς σαν αυτό με τον Αρη: «Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και όχι ποιος έχει τον έλεγχο της μπάλας. Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο να αμυνόμαστε και αυτός ο τρόπος είναι η κατοχή της μπάλας. Μέχρι στιγμής αυτό δουλεύει καλά και αποδίδει. Βλέπουμε ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό το πλάνο και έτσι προγραμματίζουμε τα παιχνίδια μας, ανάλογα βέβαια και με το ποιος είναι ο αντίπαλος.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως ναι όλοι αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί και μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί πως αυτό επηρεάζει θετικά για μας τα αποτελέσματα».
 

Από το Blogger.