«Εξετάζει τον Σεμπάστιαν Παλάσιος η Σαν Λορέντζο»

Στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο βάζουν αργεντίνικα ΜΜΕ τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Συγκεκριμένα, σημειώνουν ότι έχουν προτείνει τον παίκτη στην ομάδα και φαίνεται να ταιριάζει στα… θέλω του προπονητή της ομάδας.

H Σαν Λορέντζο προετοιμάζεται για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και θέλει να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα ψάχνει και παίκτη στα εξτρέμ, με τον Παλάσιος να είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία να συζητήσει καν ειδικά τώρα την παραχώρηση του Αργεντίνου εξτρέμ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα του mundoazulgrana.com.ar:

«Στην Ουρουγουάη και ενώ η ομάδα διεξάγει την προετοιμασία, η Σαν Λορέντζο παίρνει παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν.

Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα τερματοφύλακα,κεντρικό αμυντικό,αριστερό μπακ και μέσο που μπορεί να είναι και αμυντικός, η διοίκηση αναζητά έναν εξτρέμ για να τονώσει την επίθεση και ανάμεσα στις προσφορές έφτασε στα γραφεία του συλλόγου ένας πρώην Μπόκα.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ένας 30χρονος από το Τουκουμάνο, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, προτάθηκε  στον σύλλογο και αρέσει στον προπονητή, αν και από οικονομικής άποψης η επιλογή δεν θα ήταν εύκολη, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στο κλαμπ του.

Ωστόσο, στην Σαν Λορέντζο εξετάζουν τα δεδομένα για την περίπτωσή του»

Από το Blogger.