Ο ΟΦΗ «έκλεισε» τον Δανό επιθετικό Σεμπάστιαν Γκρένινγκ

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Δανό επιθετικό Σεμπάστιαν Γκρένινγκ και αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας (22/1) στο Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα του ποδοσφαιριστή, τα οποία τονίζουν πως ο 25χρονος θα υπογράψει για 2,5 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Άαρχους δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στο ροτέισον της ομάδας του, μετρώντας μόλις 6 παρουσίες στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει ένα τέρμα. Για τον λόγο αυτό, βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, η οποία, όπως όλα δείχνουν θα είναι το «Γεντί Κουλέ».

Έτσι, εντός των επόμενων ημερών, ο Σεμπάστιαν Γκρένινγκ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, ούτως ώστε να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν έχουν σταματήσει την αναζήτηση για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς στο στόχαστρο είναι και δεύτερος φορ, μια και ο Μίχελ Άνχελ Γκερέρο δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Νταμπράουσκας για τη συνέχεια.

 

Από το Blogger.