Νικολαΐδης: «Το καλύτερο φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ, χαίρεσαι να την βλέπεις»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην στην εκπομπή «Monday FC» στην NOVA, εμφανίστηκε  ικανοποιημένος από όσα είδε στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός, χαρακτηρίζοντας την ΑΕΚ ως την καλύτερη φέτος.

Παράλληλα σχολίασε και τον Στίβεν Τσούμπερ, χαρακτηρίζοντας τον σαν μια έξτρα μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης

«Ίσως το καλύτερο ματς που έκανε η ΑΕΚ φέτος. Ήταν καλύτερο από τον Ιωνικό, πιο καλούς συνδυασμούς, εξακολουθούσε να έχει συνοχή όταν άλλαξε και τους τέσσερις μπροστά».

 «Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να παράγει ευκαιρίες όταν άλλαξε και τους τέσσερις μπροστινούς, θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Η ΑΕΚ έπαιξε καταπληκτικά, ένα ματς που χαίρεσαι να βλέπεις».

Για το γκολ του Αραούχο: «Πέτυχε τρομερό γκολ με το αριστερό, τα καλύτερα γκολ τα έχει βάλει με το αριστερό ο Αραούχο.»

Δεν παρέλειψε βέβαια να εκθειάσει και άλλους παίκτες: «Ήταν πολύ καλός ο Γιόνσον, για μένα ο Σιμάνσκι δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα, με τίποτα ούτε και ο Πινέδα»

«Ήταν μία ΑΕΚ, που βλέπαμε πριν το Μουντιάλ, σε εξελιγμένη κατάσταση, με την ίδια ένταση», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος σχολίασε και τον Τσούμπερ: «Ο Τσούμπερ βρίσκεται σε δύο φάσεις για γκολ στο ματς, θα είναι σαν καινούρια μεταγραφή. Θα βοηθήσει πολύ», ενώ για τον Άμραμπατ τόνισε: «Ο Άμραμπατ ήταν πάλι πολύ καλός, έκανε καταπληκτικές σέντρες».
Καταλήγοντας, είπε: «Ήταν σε πολύ καλή μέρα η ΑΕΚ χθες, ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Είχε συχνότητα μοιράζοντας το παιχνίδι αριστερά και δεξιά. Ήταν εξαιρετική».

Από το Blogger.