Έντονη αντίδραση από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την επιστολή Μαρινάκη στην ΕΠΟ!

Ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέστειλε επιστολή ως διοργανώτρια αρχή, χωρίς την σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων, κάτι που έφερε την δικαιολογημένη αντίδραση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Από τους δύο ομάδες υπήρξε έντονη αντίδραση στην επιστολή αυτή, την οποία απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όχι ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά πρόεδρος της Λίγκας (η επιστολή είχε το σήμα της Super League κι ως πρόεδρός της την υπέγραψε).

Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, που είναι κι ο εκπρόσωπος της Super League στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ. “Καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση δεν έχουμε δώσει για να σταλεί τέτοια επιστολή στην ΕΠΟ, ουδεμία ισχύ έχει ως έγγραφο αυτό. Ως Εκτελεστική Επιτροπή έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε, δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Σε πολλά σημεία είναι και παράνομα. Θα το συζητήσω το θέμνα και στην ΑΕΚ, αλλά και στη Super League”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ απευθύνθηκε με έντονο τρόπο προς τον Τάκη Μπαλτάκο, λέγοντάς του πως: “δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε, πρέπει να αντιδράσουμε”!

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε πως: “Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Αλεξίου, η επιστολή έχει και αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη. Μία επιστολή με υπογραφή Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League”.

Επίσης έντονη ήταν η αντίδραση από τον πρόεδρο της Superleague 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, αλλά και τους Λεωνίδα Θωμαΐδη και Άγγελο Δανιήλ.

Από το Blogger.