Η ΑΕΚ πήρε θέση στα μυθεύματα Παναθηναϊκού για Μαντσίνι!

Οπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η ΑΕΚ προσπάθησε τελευταία στιγμή να αποκτήσει τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό δεν συνέβη γιατί οι «πράσινοι» είχαν ήδη εξασφαλίσει τόσο το «ναι» του ποδοσφαιριστή όσο και την καταρχήν συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» έδωσαν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ καλύπτοντας και το 30% του ποσοστού μεταπώλησης που είχε διατηρήσει η Μπορντό.

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα μυθεύματα για Μαντσίνι:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της είναι ξεκάθαρη με τα μυθεύματα, τονίζοντας αρχικά ότι πρόκειται για «αστείο» και ανακοινώνοντας στη συνέχεια τα εξής:

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε.

Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε».

Επίσης από την ΑΕΚ τονίζεται ότι «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια».

Από το Blogger.