Λουτσέσκου: «Είναι ξεκάθαρο πως είχαμε πολλές φάσεις και δεν σκοράραμε»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις που έκανε μετά την «λευκή» ισοπαλία της ομάδας του, απέναντι στον ΟΦΗ, επισήμανε πως η ομάδα του άξιζε την επικράτηση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όπως τόνισε και πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια. 

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι ξεκάθαρο πως είχαμε πολλές φάσεις και δεν σκοράραμε. Ο δεύτερος λόγος είναι πως είμαστε συγχυσμένοι έχοντας στο μυαλό μας την ανάγκη να κερδίσουμε. Πήραμε λάθος αποφάσεις, θα έπρεπε να αξιολογήσουμε καλύτερα κάποιες στιγμές του αγώνα. Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε μέχρι τέλους. Δημιουργήσαμε συνθήκες και με στεναχωρεί που δεν πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, όπως δύσκολα παιχνίδια παίξαμε όλο αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθειά μας να είναι οδηγός. Θα έρθει η στιγμή που θα επιβραβευτείς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τις απουσίες και τον Τάισον σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Ίσως είναι στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Γιατί τους χρειαζόμαστε όλους».

Από το Blogger.