Ντέμης Νικολαΐδης: «Το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νίκαια»

Στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια η ΑΕΚ, στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην ανάλυση που έκανε για το ματς, στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η εικόνα που εμφάνισε στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ ήταν κακή και ασυνήθιστη, ενώ όπως είπε θα πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα.

«Καλό ματς από τον Ιωνικό, κακό από την ΑΕΚ ίσως το χειρότερο. Δεν μας έχει συνηθίσει η ΑΕΚ σε ένα ολόκληρο ημίχρονο να μην παράγει φάσεις. Ήταν ένα ματς που σίγουρα πρέπει να προβληματιστεί ο Αλμέιδα. Ο Ιωνικός έκλεισε καλά τους χώρους, δεν ρίσκαρε καθόλου, πετούσε την μπάλα μπροστά. Έτσι η ΑΕΚ δεν είχε κλεψίματα στο αντίπαλο μισό για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Η ΑΕΚ δεν είχε χώρους να κινηθεί. Άρα όταν δεν έχεις χώρους, πέφτει και η ένταση. Έβλεπες μία ΑΕΚ σαν να ήταν πιο αργή. Επί της ουσίας δεν είχε χώρους για να τρέξει.

Βλέπαμε το ματς και δικαίως ο Ιωνικός προηγήθηκε με 1-0. Όποτε έβγαινε μπροστά ο Ιωνικός, υπήρχε κίνδυνος. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον στο α’ ημίχρονο. Καθόμουν και σκεφτόμουν ποιον και δεν μου ερχόταν κανένας. όλοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, αλλά πήρε μία σπουδαία νίκη, όλοι το κάνουν», ήταν μερικά από αυτά που ανέφερε ο Νικολαΐδης.

Από το Blogger.