ΑΕΚ: Ερωτηματικό ο Μουκουντί για το ματς με τον Παναιτωλικό

Έχοντας αφήσει στο παρελθόν τις νίκες με Παναθηναϊκό και Κηφισιά, η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της, για το αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ωστόσο, τα προβλήματα συνεχίζουν να απασχολούν τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς μέχρι χθες δεν είχε στη διάθεση του, για το ματς τους Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Άρολντ Μουκουντί.

Και μπορεί ο πρώτος να έχει τεθεί σίγουρα νοκ-αουτ, ο δεύτερος θα παλέψει μέχρι τελευταία στιγμή, να βρεθεί έστω στην αποστολή της ομάδας.

Ο Καμερουνέζος στόπερ δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παρότι η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ο ίδιος συνεχίζει να πονάει, με αποτέλεσμα να μένει εκτός προπονήσεων.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι δύσκολα θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα για το ματς με τον Παναιτωλικό, οπότε ο Αργεντινός τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του, χωρίς τον Μουκουντί.

Έτσι λοιπόν, φανέλα βασικού για παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα, διεκδικούν οι Μήτογλου και Τζαβέλλας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ξεχωρίσει κάποιος περισσότερο ότι έχει το προβάδισμα.

Η σημερινή προπόνηση ως τελευταία, μπορεί να λύσει το μυστήριο των σκέψεων του Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας, αλλά θα λυθεί και το αν θα μπει ο Μουκουντί αποστολή ή όχι.

Ως πρώτες σκέψεις λοιπόν, η Ένωση θα παραταχθεί πιθανόν απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Αθανασιάδη κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά τον Ρότα, αριστερά τον Χατζισαφί με τους Βίντα και έναν εκ’ των Μήτογλου – Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας (δύσκολα ο Μουκουντί).

Στη μεσαία γραμμή θα παραμείνει το δίδυμο Σιμάνσκι και Γιόνσον, ενώ δεξιά και αριστερά στην επίθεση, θα συνεχίσει ο Πινέδα αριστερά, ο Άμραμπατ δεξιά, παρότι υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι, που διεκδικούν φανέλα βασικού.

Στην κορυφή της επίθεσης, φαίνεται πως δεν υπάρξει κάποια αλλαγή με Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία να βρίσκονται στη γραμμή κρούσης, παρότι ως ενδεχόμενο παίζει να αγωνιστεί ο Φαν Βέερτ ως παρτενέρ του Τσίνο και ο Γκαρσία να παίξει ως δεξί εξτρέμ.

Από το Blogger.