Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος στηρίζει τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του δίνει τα... «κλειδιά» της ομάδας!

Μετά την πολύ βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει ότι θα επέλθουν αλλαγές, που θα επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από αυτό, ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων αποφάσισε να παρέχει πλήρη και αμέριστη στήριξη στον Ντέγιαν Ράντονιτς. Παράλληλα, τον διαβεβαίωσε ότι θα του διατεθεί όσο… μπάτζετ χρειαστεί, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αφού ο «DPG», αλλά και το τεχνικό επιτελείο, θεωρούν ότι η μεγαλύτερη ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα του «Τριφυλλιού» βαραίνει τους παίκτες.

Όμως, όλα τα παραπάνω προέκυψαν από ορισμένες εσωτερικές διεργασίες που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έδωσε τις δικές του εξηγήσεις στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αυτό που προέκυψε είναι το συμπέρασμα πως το μοντέλο με τεχνικό διευθυντή στον σύλλογο δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας.

Συνεπώς, από σήμερα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει πια στα χέρια του… λευκή επιταγή για να αναδιαμορφώσει το έμψυχο δυναμικό όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Από το Blogger.