Ο Παναθηναϊκός πάει ακόμα για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών

Ο Παναθηναϊκός στην τρέχων μεταγραφική περίοδο έχει ενισχυθεί έως τώρα με τον Τιμοτέους Πούχατς για το αριστερό άκρο της άμυνας και τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ για την μεσαία γραμμή. Ωστόσο στο πράσινο «στρατόπεδο» κοιτάζουν και για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του δεν έχουν επαναπαυθεί καθόλου και συνεχίζουν την έρευνα, ενώ έχουν ήδη ξεχωρίσει παίκτες με τους οποίους υπάρχουν επαφές και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Στόχος λοιπόν είναι να αποκτηθεί ένας εξτρέμ που θα μπορεί να παίξει ιδανικά και στα δύο άκρα (κυρίως στο δεξί) αλλά και ένας παίκτης που θα αγωνίζεται στο «10», ώστε να μπορεί ο Σέρβος προπονητής να παρατάσσει με διάφορες επιλογές την ομάδα και να έχει πάντα αξιόπιστες λύσεις από τον πάγκο.

Στο προσκήνιο βρίσκονται ήδη τα ονόματα των Κάουλι και Λινγκρ, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει και κάποια άλλα ονόματα στο μυαλό του και όλα δείχνουν πως μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει τουλάχιστον η μία εκ των δύο μεταγραφών, για να ακολουθήσει αμέσως μετά και η τελευταία.

Από το Blogger.