Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης στην Ελλάδα. Κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Ρουμανίας τονίζοντας ότι η ομάδα του εκφράζει την… αντίσταση στην Ελλάδα, «χώρισε» και πάλι την χώρα στα δύο ενώ σύγκρινε τον Δικέφαλο με τη Νάπολι. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. 

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν υπάρχει σύγκριση με όλο το σεβασμό. Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη.

Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς».

Από το Blogger.