Μίτσελ: «Είμαι τρομερά χαρούμενος και πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τον Άρη και την νίκη (1-0) της ομάδας του, μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι απ’ το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είμαι τρομερά χαρούμενος και πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν μια ομάδα σκληρή και αρκετά δυνατή».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Έπρεπε να τους μιλήσω στο ημίχρονο για να πιέσουμε γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκρατημένοι, χωρίς πρωτοβουλία, στο δεύτερο πολύ διαφορετικοί. Κατάλαβαν το μήνυμα και κατάλαβαν και την ανάγκη, έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την αλλαγή του Μασούρα: «Δεν με ενδιέφερε ποιος θα έβαζε το γκολ (γελώντας). Χαίρομαι όμως, πάρα πολύ γι’ αυτό γιατί δουλεύει πολύ και δεν είχε τύχη τελευταία».

Για την παρουσία των φιλάθλων: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον κόσμο μας, πάντα πιστεύει σε εμάς και είναι δίπλα μας, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δείχνει ότι έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ότι κάτι έχει αλλάξει».
 

Από το Blogger.