Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου!»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να «επιτίθεται» στην ΕΠΟ, ωστόσο με όσα είπε στην Εκτελεστική Επιτροπή προχώρησε σε μια ωμή παραδοχ αρνείται να δεχτεί τόσο ο ίδιος όσο και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού!

«Στη SL2 αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου. Λένε για τον Παπουτσέλη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’» ανέφερε χαρακτηριστικά και φυσικά το ερώτημα που δημιουργείται αμέσως είναι… τι γινόταν επί Θωμά Μητρόπουλου;

Μιλάμε για έναν από τους πρωτεργάτες της πρώτης παράγκας, έναν άνθρωπο που συνέδεσε απόλυτο το όνομά του με τις πιο «μαύρες» περιόδους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τότε που μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω έπρεπε να κερδίζουν και που μόνο οι Πειραιώτες μπορούσαν να κατακτούν τίτλους.

Ίσως ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και της Super League να μην συνειδητοποίησε τι ακριβώς επιβεβαίωσε με αυτά που είπε, όμως για πρώτη φορά ουσιαστικά έχουμε… παραδοχή του Ολυμπιακού για το διαβρωμένο σύστημα που επικρατούσε όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από το Blogger.