Νικολαΐδης: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε αυτούς που έμειναν»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο αλλά και την στάση των «πράσινων» οπαδών. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Monday FC»:

«Ήταν εντυπωσιακό, ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμεινε μετά από ένα τέτοιο σκορ και χειροκρότησε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε αυτούς που έμειναν. Μπράβο τους. Δεν ξεχνάνε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα. Και επίσης, υπάρχει και συνέχεια».

Για το ότι ο κόσμος ξέρει ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη στην «μάχη» για τον τίτλο: «Πολλές φορές μπορεί να το ξέρει και να το νιώθει αυτό, αλλά κυριαρχεί το συναίσθημα και το ανάθεμα. Εδώ πέρα τουλάχιστον, δεν ήταν έτσι. Θα πρέπει να καταλάβει, κατά τη γνώμη μου, πως με το ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός από την αρχή έως τώρα, είναι για εμένα θαύμα».

Για την ρεβάνς του Κυπέλλου: «Το Κύπελλο είναι άλλο παιχνίδι. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα. Ψυχολογικά. Όχι αν αποκλειστεί, αν χάσει. Τρεις ήττες σερί από μία ομάδα μπορεί να του κοστίσει. Εδώ θα φανούν όλα, να το γυρίσει, να πάει στον Αστέρα να κερδίσει. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να το γυρίσει είναι αυτό. Για αν δεν κερδίσει, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα…».

Από το Blogger.