Νικολαΐδης για τις νίκες του Παναθηναϊκού στο φινάλε: «Δεν είναι τύχη, είναι νοοτροπία»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης  στην εκπομπή «Monday FC» στην NOVA, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα και πήρε θέση για την φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Monday FC»:

«Τα καλύτερα 35 λεπτά του Παναθηναϊκού που έχω δει στα Γιάννινα. Μπήκε με μεγάλη ένταση ο Παναθηναϊκός, έβγαλε αρκετούς συνδυασμούς και από τα πλάγια. Με πολύ καλό παίκτη τον Βαγιαννίδη, ίσως ο καλύτερος του γηπέδου. Φαίνεται ότι τον εμπιστεύεται ο Γιοβάνοβιτς, κι όταν ο βασικός δεν έπαιζε τον έβαζε μέσα στα δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κουράστηκε. Πολύ καλός και ο Πούγγουρας, όποτε έχει παίξει είναι καλός. Σώζει τον Παναθηναϊκό μετά το δοκάρι του ΠΑΣ. Ο Μάγκνουσον είναι καλύτερος στο χτίσιμο του παιχνιδιού».

Για το πέναλτι: «Εγώ νόμιζα πως θα το δώσει απευθείας το πέναλτι. Από την στιγμή που υπάρχει το VAR… ψέματα ο Κουρμπέλης δεν λέει. Γιατί να πει ψέματα; Πόσες φορές έχουμε δει πέναλτι με τόση δύναμη να κλωτσάς τον αντίπαλο. Το διάβασα, τι είπε ο διαιτητής στον Κουρμπέλη. Θα έπρεπε να το δώσει το πέναλτι με την μία, εφόσον υπάρχει η σιγουριά του VAR. Δείτε απλά, που σταματάει το πόδι του Μορέιρα».

Για το αν υπάρχει χέρι: «Δεν πήγε καν το μυαλό μου σε χέρι του Κουρμπέλη, έχει μαζεμένα τα χέρια πάνω στο σώμα του. Δεν θεωρείται προέκταση του σώματος».

Για τις νίκες στο φινάλε: «Δεν είναι τύχη, είναι νοοτροπία».

Από το Blogger.