«Κανείς δεν μπορεί να πει σοβαρά ότι πήρε έστω ένα πέναλτι που δεν ήταν ο Παναθηναϊκός!»

Σε δημοσίευμα της, η η «LiveSport» αναφέρεται στα κερδισμένα πέναλτι του Παναθηναϊκού και τονίζει πως δεν γίνεται να υπάρχει αμφιβολία για κανένα εξ’ αυτών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:

«Κανείς δεν γίνεται να υποστηρίξει σοβαρά ότι ο Παναθηναϊκός πήρε φέτος έστω και ένα πέναλτι που να μην είναι. Μόνο εμπαθείς αντίπαλοι μπορούν να αμφισβητήσουν το οποιοδήποτε από τα 7 συνολικά. Περισσότερα και από τα 5 του ΠΑΟΚ, και από τα 4 της ΑΕΚ, και από τα 3 του Ολυμπιακού (σ.σ. εδώ υπάρχει λάθος: ο ΠΑΟΚ έχει 6 και οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν από 5), αλλά πέναλτι. Η ένσταση έχει να κάνει με τα μάτια και τα… γυαλιά των διαιτητών, είτε Ελλήνων είτε ξένων. Στις πιο πολλές περιπτώσεις πήραν λάθος απόφαση και δεν έδωσαν τίποτα, πριν τους καλέσουν στο VAR για… αυτοψία.

Ειδικά στο ματς της Τούμπας, στο 2-1 του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ, αν ο ρέφερι αποφάσιζε χωρίς να υπάρχει μόνιτορ, θα είχαμε πλήρη αλλοίωση αποτελέσματος. Οι γηπεδούχοι θα είχαν νικήσει εντελώς άδικα με 2-1, ενώ έχαναν με το ίδιο σκορ. Τα ίδια πάνω-κάτω θα μπορούσαν να υποστηρίξουν κι άλλες ομάδες.

Το επίπεδο στο φετινό Πρωτάθλημα δεν είναι καλό. Οι συντριπτικά περισσότεροι ρέφερι χρειάζονται σε όλες τις κρίσιμες φάσεις… μηχανική υποστήριξη πριν καταλήξουν στη σωστή απόφαση. Οι Έλληνες παραμένουν οι… γνωστοί Έλληνες, ενώ οι ξένοι επιλέγονται, σχεδόν πάντα, από το μεσαίο ή το κάτω ράφι. Ειδικά οι τοπ Ευρωπαίοι δεν θέλουν να ακούνε πια για Ελλάδα, καθώς ξέρουν πως αν δεχτούν να έρθουν, το πιθανότερο είναι να βγει ο κάθε… αδικημένος να τους κράξει και να τους δαχτυλοδείξει σαν αν είναι άχρηστος».

Από το Blogger.