Ταλαιπωρία για την ΑΕΚ στα Γιάννενα!

Δεν έφτανε για την ΑΕΚ η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, έρχεται και η ταλαιπωρία για την επιστροφή της κιτρινόμαυρης αποστολής στην Αθήνα.

Λόγω της πυκνής ομίχλης στην πόλη των Ιωαννίνων, το αεροπλάνο της ΑΕΚ ήταν αδύνατο να απογειωθεί, κάτι που σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι αναγκαστικά θα διανυκτερεύσαν το βράδυ της Τρίτης στα Γιάννενα.

Η ταλαιπωρία, όπως γίνεται αντιληπτό είναι μεγάλη, με την Ένωση να «πετάει» για την Αθήνα σήμερα Τετάρτη και μάλιστα όχι νωρίς το πρωί καθώς εκτιμάται πως η ατμόσφαιρα δεν θα έχει καθαρίσει από την ομίχλη. Αυτό σημαίνει πως το πιθανότερο σενάριο είναι η αποστολή της ΑΕΚ με το που θα επιστρέψει στην Αθήνα να πάει κατευθείαν στα Σπάτα για προπόνηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως έπεσε στο τραπέζι και η επιστροφή της αποστολής οδικώς από τα Γιάννενα στην Αθήνα, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του δεν το επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση καθώς η επιβάρυνση με ένα τέτοιο πολύωρο ταξίδι με πούλμαν θα ήταν πολύ μεγαλύτερη...

Από το Blogger.