«Η Μονπελιέ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Παπέ Αμπού Σισέ»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ απασχολεί αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, ενώ τα δημοσιεύματα ολοένα και πληθαίνουν σχετικά με το μέλλον του, με τη Μονπελιέ να είναι ένας σύλλογος που έχει μπει γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του.

Η Γαλλική ομάδα έχει κάνει κρούση στους ερυθρόλευκους για την απόκτηση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού και θέλει να τον κάνει άμεσα δικό της. Η Μονπελιέ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, την ώρα που τον Σισέ θέλουν τόσο η Σπέτσια, όσο και η Σαλερνιτάνα.

Η πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φαίνεται πως δεν ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου, καθώς φαίνεται πως οι Πειραιώτες θέλουν τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, η πρόταση της γαλλικής ομάδας δεν έγινε δεκτή από τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως λέγεται πως παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του υψηλόσωμου στόπερ οι δυο ιταλικές ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει και η Μονπελιέ με βελτιωμένη πρόταση.

Από το Blogger.