Στοίχημα Σαββάτου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συνεχίζει τις νίκες σε πρωτάθλημα αλλά και στα κύπελλα, παραμένοντας σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά το 3-0 επί της Μπόρνμουθ που την έφερε στο -9 από την κορυφή, επικράτησε με 3-1 επί της Έβερτον για το FA Cup. Ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε την πρόκριση χάρη σε γκολ του Άντονι (4’), του Ράσφορντ με πέναλτι (90+6’) και αυτογκόλ του Κόντι ενδιάμεσα (52’). Ο αμυντικός της Έβερτον είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 14’ μετά από τεράστια γκάφα του Ντε Χέα. Οι νίκες συνεχίστηκαν και στο Carabao Cup με το 3-0 επί της Τσάρλτον. Το «μαγικό» αριστερό του Άντονι άνοιξε τον δρόμο για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στο 21ο λεπτό με εξαιρετικό πλασέ. Ο τρομερά φορμαρισμένος Ράσφορντ, που ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε στο 90’ και στο 90+4’ για να σφραγίσει την πρόκριση. Ο Ράσφορντ έχει σκοράρει και στα έξι ματς μετά το Μουντιάλ μετρώντας επτά γκολ, αλλά και δύο ασίστ σε αυτό το διάστημα. Πολύ κοντά στην επισημοποίηση βρίσκεται η συμφωνία με τον Βέγκχορστ, ο οποίος θα αποκτηθεί με δανεισμό από την Μπεσίκτας.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* για το ελληνικό πρωτάθλημα

Μάντσεστερ Σίτι

Πήρε για τα καλά τον «αέρα» της Τσέλσι και τη νίκησε δύο συνεχόμενες φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ζορίστηκε στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα, στο «Stamford Bridge» όπου ένας λάθος υπολογισμός του Κέπα ήταν αρκετός για να της δώσει τη νίκη. Σκόρερ ο Μαχρέζ στο 63’, που εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Γκρίλις. Αντίθετα, στο ματς του κυπέλλου ήταν υπερηχητική, και διέσυρε τους «μπλε» με 4-0 εντός έδρας. Ο Μαχρέζ ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής ανοίγοντας (23’) και κλείνοντας (85’) το σκορ, ενώ ενδιάμεσα βρήκαν από ένα γκολ οι Άλβαρεζ με πέναλτι (30’) και Φόντεν (38’). Στο ένα κύπελλο παρέμεινε, στο άλλο όμως όχι η Σίτι, με το πιο πρόσφατο ματς της να είναι η ήττα με 2-0 από την Σαουθάμπτον. Απογοητευτική εμφάνιση κι ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο (23’-28’) ήταν αρκετό για τους «αγίους», που έφτασαν έτσι στα ημιτελικά του Carabao Cup.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Η εξαιρετική φόρμα της Γιουνάιτεντ μας κάνει να… «γλυκοκοιτάζουμε» τον άσο στο 4.50. Όμως η ομάδα του Τεν Χαγκ δεν έχει δοκιμαστεί απέναντι σε ομάδα του βεληνεκούς της Σίτι κατά το διάστημα αυτού του εντυπωσιακού σερί οκτώ νικών. Από την άλλη κι η Σίτι δεν πείθει με την εικόνα της σε βάθος χρόνου, όμως ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Από το Blogger.